ER Design

Restauracja z kameralnym browarem w Gliwicach

Projekt restauracji z kameralnym browarem w Gliwicach to adaptacja i rozbudowy tradycyjnej stodoły. Centralnym elementem projektu jest istniejąca stodoła, która została rozbudowana i zaadaptowana na potrzeby kameralnego browaru. Do stodoły dobudowaliśmy nowoczesny budynek restauracyjny. Obiekt został zaprojektowany tak, aby harmonijnie współgrać z budynkeim stodoły. Między browarem a restauracją zaprojektowano łącznik, który pełni rolę głównego wejścia oraz zawiera sanitariaty. Całość obiektu otoczona jest przemyślanie zaprojektowanymi ogrodami, które tworzą spójne tło dla architektury. Od frontu znajduje się dekoracyjny ogród, który izoluje budynek od ulicy i zapewnia poczucie prywatności. Z tyłu budynku zaprojektowano ogródek relaksacyjny, wyposażony w pergole, miejsce zabaw dla dzieci oraz leżaki na trawie, co czyni tę przestrzeń idealną do odpoczynku i spędzania czasu na świeżym powietrzu w gronie rodziny i przyjaciół.

Tagi: