ER Design

Kancelaria – klasyczna elegancja w przedwojennej kamienicy w Gliwicach

Lokalizacja

Gliwice

Powierzchnia

200 m2

Termin realizacji

2017

Po
Przed

Eleganckie i funkcjonalne wnętrze kancelarii adwokackiej, mieści się w urokliwej przedwojennej kamienicy, cechuje się stylem, lekkością i stonowanymi kolorami .Kolorystyka oparta głównie na bieli, wzbogacona o naturalne drewno i turkusowe akcenty, tworzy harmonijną i elegancką przestrzeń, która sprzyja koncentracji i komfortowi pracy. Eleganckie sztukaterie , listwy przypodłogowe i detale nadają wnętrzu klasycznego charakteru w nowoczesnej odsłonie. Dla lepszego doświetlania zdecydowaliśmy na się na zastosowanie szklanych drzwi, których detal nawiązuje do stylistyki drzwi skrzyniowych. Dzięki temu światło naturalne może swobodnie przenikać przez przestrzeń, dodając jej jasności i otwartości, jednocześnie zachowując charakterystyczny styl architektoniczny.

W projekcie wnętrz zastosowaliśmy turkusowe akcenty w postaci mebli, które wnoszą do przestrzeni świeży powiew dynamikę i urozmaicają każde pomieszczenie, dodając mu energii i wyjątkowego charakteru.

Tagi: