ER Design

Apartament gościnny w Zawoi

Lokalizacja

Zawoja

Apartament gościnny przy wypoczynkowym domu w Zawoi zaprojektowaliśmy adaptując nieużytkowe poddasze nad garażem. Nieduża przestrzeń zapewnia wygodę, prywatność i intymność. Otarta kuchnia z mała jadalnią i nieduża przestrzenią wypoczynkową oraz sypialnia zaprojektowane zostały w neutralnych barwach: szarości, bieli i drewna. Drewniane elementy konstrukcji, naturalna drewniana podłoga oraz dodatki nadają wnętrzu ciepłego charakteru. Na ścianach oraz w kuchni i obudowie okapu zastosowaliśmy betnopodbny tynki, oraz ukryte drzwi wykończone laminatem imitującym beton. Dodatki i meble są spójne kolorystycznie i materiałowo z wnętrzem jednak ciekawe formą i różnorodne np. wiklinowe stoliki kawowe, plecione czarne lampy, różnorodne w formie białe krzesła czy klasyczna lodówka Smeg z serii FAB w białym kolorze.

Tagi: